Mogelijkheden

Event Connect. En alles wordt mogelijk

U DROOMT. EVENT CONNECT REALISEERT.

U hebt een idee. Een concept. Een gastenlijst. Een doel. Event Connect zorgt voor de volledige ontwikkeling en realisatie van uw evenement.

Of had u iets anders in gedachten?

Want ik doe het werk waar ú me voor nodig hebt. Iemand om de voorbereidingen te treffen. Een coördinator tijdens het event zelf. Of een betrouwbare partner voor de totale organisatie ervan. Of iets daartussen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als mijn enthousiasme.

 

1/3

stap 1

KENNISMAKEN

Een kop koffie, een comfortabele stoel en tijd. Dat is alles wat u nodig hebt als startpunt van een onvergetelijk event. Ik spaar geen moeite om uw doelen scherp te krijgen. Vertel me wat u wilt bereiken. Wie u wilt bereiken. Hoe u dat wilt doen.

 

Hebt u op sommige vragen geen antwoord? Geen enkel probleem. Samen bekijken we waar u naartoe wilt. Ik geef praktisch en creatief advies. Zodat u op het einde van ons gesprek een helder zicht hebt op uw plannen. En ik aan de slag kan om het event te plannen en te organiseren dat perfect bij u past.

1/3

stap 2

ALLE ANDERE STAPPEN IN KAART BRENGEN

Tot zover de kant-en-klare aanpak. Want na ons gesprek, wordt alles maatwerk. Het echte werk begint nu. Afhankelijk van wat ú me verteld hebt, ga ik aan de slag:

 • ontwikkelen van een concept
 • creatieve ideeën lanceren en uitwerken
 • een strategie bepalen
 • doelgroep afbakenen
 • eventlocaties voorstellen en contacteren
 • volledige praktische omkadering
 • uitnodigingen ontwerpen en versturen
 • specifieke professionals inschakelen
 • ontvangst voorbereiden
 • eventcoördinatie
 • afhandeling en nazorg

U kiest waarvoor u Event Connect inschakelt. Ik lever alle diensten die u zoekt. En zorg voor de totale omkadering van uw verhaal.

 

MIJN NETWERK: ONMISBAAR VOOR UW EVENT

Event Connect is de onmisbare schakel die de ketting compleet maakt. Die alle punten met elkaar verbindt. Tot er een memorabel event tevoorschijn komt. En alle puzzelstukjes mooi in elkaar vallen.

Uiteraard kan ik ook een beroep doen op vele andere schakels. Professionals met een passie voor events, animatie, culinaire belevenissen of zinnenprikkelende omkadering.

Mijn netwerk stelt me in staat om bij elk idee dat u hebt, de juiste praktische uitwerking te vinden.

 

1/3

stap 3

GENIETEN VAN UW EVENT

Het is zover ! Op de dag van uw event mag u of uw medewerker alles loslaten. Jullie kunnen samen genieten en hoeven zich geen zorgen te maken.

 

Ontspan. Doe een babbeltje. Geniet van een evenement dat op rolletjes loopt. En aarzel niet om me aan te spreken als u plots toch iets opmerkt. U kunt gerust zijn. Ik neem het volledig van u over.

Wilt u meer weten of uw ideeën samen met mij uitwerken en realiseren? Bel of mail me!

Uw input is niet alleen voor en tijdens uw event essentieel. Maar ook lang na afloop. Daarom geef ik het woord aan mensen die weten wat het betekent om samen te werken met Event Connect.

Onze klanten aan het woord

Contact


Marjan Van den Eynde

Zaakvoerder Event Connect