Maak van jouw locatie een feestruimte!

Wat kan Event-Connect allemaal voor jou betekenen?

Ondersteuning bij jouw event, project of beurs, leuke uitstappen voor jouw team en personeel, volledige verzorging van jouw klantendag of opendeurdag …

 

 

event-connect-ruimte-naFeesten op eigen locatie!

Een koud en kil magazijn omtoveren tot een geweldige feestlocatie … Event Connect zorgt voor alles. Afdoeken, licht en geluid, catering, animatie … Geweldige metamorfose!

 

 

 

event-connect-beursJouw promotie – onze uitdaging

Beurs, productlancering, promotie … Event Connect verzorgt met veel enthousiasme het hele project van A tot Z, geeft inspiratie, coördineert de opbouw, voorziet hostessen, ontzorgt het hele event …

 

 

Op ontdekking in Antwerpen

Leuke uitstap voor jouw team, familie of vriendengroep met ludieke gids.  Weinig cijfers en geschiedenis maar veel plezier. Beleef Antwerpen te voet, met de fiets of met de tram en geniet van de binnenstad, de haven en zoveel lekkers! Geweldige teambuilding!

 

 

Fijne samenwerking

Wij danken jou en jouw team van harte. Het diner in ons magazijn was zeer goed georganiseerd! De reacties waren fantastisch. Zonder jou en jouw team was dit diner niet zo “wauw” verlopen ! Tot volgende keer en ik zal Event Connect zeker aanbevelen!

Ben Van Wolput, Antwerp Cold Stores

 

 

 

Bekijk de nieuwsbrief

24/05/2018

Deel dit artikel!