Klanten aan het woord

Zó ervaren mijn klanten hun samenwerking met Event Connect

Getuigenissen

Uw input is niet alleen voor en tijdens uw event essentieel. Maar ook lang na afloop. Daarom geef ik het woord aan mensen die weten wat het betekent om samen te werken met Event Connect.

Geen promopraatje, dus. Maar oprechte commentaren van echte mensen, met echte opdrachten, deadlines en verwachtingen.

Bekijk enkele projecten die Event Connect realiseerde.

300 collega’s uit het hele land beleefden een leuke dag samen in het bruisende Antwerpen. De personeelsdag is voor Confederatie Bouw een belangrijke dag. Marjan nam van in het begin de touwtjes stevig in handen en dit op een heel professionele manier. Zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf was zij hét aanspreekpunt voor een vlekkeloze organisatie. Zij speelde haar rol op een schitterende manier en steeds met een glimlach.

Dank voor de organisatie van de opening van onze zaak. Met een uiterst gedreven professionalisme, out of the box denkend, met als resultaat een topper van formaat !

Event Connect … de perfecte partner om ons verjaardagsfeest, 25 jaar van mijn dochter, 50 jaar van mezelf, te organiseren. Wat op het eerste zicht een moeilijke combinatie leek, is uiteindelijk toch in een schitterende mix gegoten. Marjan ontzorgt je en neemt je mee in de organisatie van het perfecte feest op maat. Ze luistert naar je wensen en leidt alles in goede banen. Top-begeleiding !

Een fantastisch openingsweekend van onze zaak Faces and Glasses in Antwerpen ! Mijn dank aan Marjan Van den Eynde van Event Connect voor deze prachtige organisatie !

Heel tevreden over de professionele manier waarop Marjan met Event Connect de coördinatie van onze events verzorgt. Tot grote tevredenheid van onze vele sponsors en aanwezigen.

Wij zijn heel tevreden dat we beroep hebben gedaan op Event Connect voor onze familiedag van ons bouwbedrijf. Alles is vlot verlopen, de samenwerking was duidelijk van in het begin en wij moesten ons zelf niets aantrekken ! De gekozen partners waren top !

VNZ organiseerde drie feesten nav 100 jaar VNZ. De academische zitting, het personeelsfeest en de ledendag in Mechelen. Bedankt Marjan voor de ondersteuning en coördinatie van deze drie geweldige feesten.

Fijne samenwerking met Event Connect. We voelden van in het begin dat het zou klikken met Marjan. Dat heeft er voor gezorgd dat we een spetterende klantendag hebben kunnen organiseren. De reacties van de klanten waren echt ongelofelijk. Dikke merci !

Onze teambuildingdag in Antwerpen was top ! Het feit dat Marjan ieder evenement volledig zelf organiseert en dit op de dag zelf ook bijwoont en kan bijsturen is geweldig. Ik was lang niet meer in Antwerpen geweest, maar ‘k heb de smaak terug te pakken. Bedankt !

Jij bent bedankt Marjan, ik had het niet anders willen zien dan jij aan mijn zijde tijdens de 4daagse opening van mijn chocoladebelevingshuis ! Je doet dat geweldig goed, je bent voor de volle 100% aanwezig, je denkt mee, ziet sneller iets dan ikzelf, het is al opgelost voor ik er iets van kan zeggen 🙂 Je bent gewoon een TOP vrouw die ik graag warm wil aanbevelen.

Contact


Marjan Van den Eynde

Zaakvoerder Event Connect