Filosofie

De visie van Event Connect. Een filosofie om op te bouwen

Ú bent de basis waar mijn filosofie op groeit

1001 lijstjes, talloze afspraken, honderden telefoons …Het (laten) organiseren van een event kan een bron van stress zijn. Event Connect pakt het anders aan. Persoonlijker. Hét grote doel? Ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

De Event Connect-filosofie is gericht op uw comfort. Ik doe er alles aan zodat u weet: “Dat komt goed”. Bij de planning. Op de dag zelf. En bij de afhandeling. Met op elk moment één en hetzelfde aanspreekpunt.

Geen stress, geen verrassingen, geen zorgen.

 

U BEPAALT ZÉLF WAT DE STANDAARD IS

Om dat te bereiken, kies ik ervoor om niet te werken met standaarddiensten of kant-en-klare formules. Uw verwachtingen, uw bedrijf, uw budget en uw gasten zijn uniek.

De Event Connect-filosofie laat geen ruimte voor teleurstelling. Want alles gebeurt op maat. Op uw tempo. Met steeds dezelfde vertrouwenspersoon die altijd voor u klaarstaat.

De Event Connect-filosofie is gebaseerd op 5 belangrijke pijlers:

 

Alles past

Pers uw gasten – én uzelf – niet in een vooraf ontworpen concept. Daarvoor is uw event véél te belangrijk. Een event moet georganiseerd worden vanuit één heldere vraag: wat wil ik en welke beleving wil ik mijn gasten bieden?

Van daaruit zoeken we samen naar het event dat het best aansluit bij uw situatie. Ik doe voorstellen, ontwikkel creatieve mogelijkheden en reik oplossingen aan. Tot er een idee op tafel ligt dat voor 100% klopt. En dat volledig volgens uw wensen gerealiseerd kan worden.

Alles is mogelijk

Een gezellig personeelsfeest, een uitdagende ballonvaart, een belevenis in uw favoriete stad, een walking dinner met circusanimatie… Geen concept is te moeilijk, geen idee is te vergezocht. U staat centraal. De beleving van uw gasten komt op de eerste plaats.

Vanuit dat idee vertrek ik. De praktische uitwerking wordt daaraan aangepast. Mijn adresboek barst van de boeiende creatievelingen, doorgewinterde horecaprofessionals en unieke adressen die de ruggengraat vormen van elk event. Samen bereiken we precies wat u wilt.

Alles is duidelijk

Verrassingen zijn leuk – voor uw gasten. Maar u? U wilt precies weten wat u van mij kunt verwachten, wat u dat gaat kosten en wat het resultaat zal zijn. En daar zorg ik voor.

Tijdens ons kennismakingsgesprek beantwoord ik al uw vragen. Ik leg zelf mijn werkwijze en tarieven op tafel. En ben helder en eerlijk over de mogelijkheden, de moeilijkheden en de planning van uw event.

Ik hou u op elk moment op de hoogte van de vorderingen. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Alle afspraken worden mooi op papier gezet – handig én veilig voor ons allebei.

U geniet dus van een professionele samenwerking met een eventplanner die langs uw zijde staat, met de garantie dat alles netjes wordt gepland, georganiseerd én vlotjes wordt bijgestuurd als dat nodig is.

Alles is flexibel

Een event plannen is geen wandeling van a naar b. Omstandigheden veranderen. Mensen voegen ideeën toe. Op het laatste nippertje wordt nog wat aangepast.

Flexibiliteit is de ruggengraat van elke eventplanner – en al helemaal bij Event Connect. Ik speel in op uw wensen, op elk moment. En weet goed genoeg dat een event pas volledig af is wanneer de laatste gast weer naar huis keert.

Tot dat moment is aangebroken, hou ik me klaar om elke situatie het hoofd te bieden. Zodat ú zonder zorgen kunt genieten van uw event, samen met uw gasten.

Alles is vertrouwd

U gaat in zee met mij. Niet met een bedrijf waar u niet voorbij de telefoniste geraakt. Of waar u dagenlang moeiteloos probeert om een antwoord te krijgen op uw vragen.

Event Connect is mijn bedrijf. Ik ben uw aanspreekpunt. Ik ben verantwoordelijk voor wat goed loopt én voor de zaken die extra aandacht vereisen. En vooral: ik ben er voor u. Op elk moment kunt u me bellen of mailen. Ik reageer snel en duidelijk. En doe er alles aan om u een goed gevoel te geven over de organisatie van uw event.

Zodat u na afloop niet alleen met een tevreden blik kunt terugkijken op uw event. Maar ook op onze samenwerking.

U hebt een idee. Een concept. Een gastenlijst. Een doel. Event Connect zorgt voor de volledige ontwikkeling en realisatie van uw evenement.

Ontdek onze mogelijkheden

Contact


Marjan Van den Eynde

Zaakvoerder Event Connect