Evenementenbureau

Plannen. Uitnodigen. Overzicht bewaren. Aansturen.
Een evenement organiseren is een vak apart.

De onmisbare schakel van uw organisatie

Event Connect is de regelaar, de projectmanager, de contactpersoon, de vertrouwenspersoon, de steun in tijden van stress, de conceptontwikkelaar, de organisator, de meedenker, de duizendpoot. Ik neem de rol aan die u nodig heeft, zodat alles op rolletjes loopt.

Met mijn krachtige visie, het enorme organisatorische vermogen én mijn grote netwerk kan ik ieder denkbaar concept omtoveren tot een onvergetelijk event. Voor u, voor uw gasten. Of het nu gaat om een spannende helikoptervlucht boven de stad, een circusact bij u op het kantoor of een lopend buffet op een bosrijke locatie. Niets is te gek.

Event Connect is dé eventplanner

Event Connect is het evenementenbureau zonder voorgeprogrammeerde concepten. Ieder idee is uniek. Ieder concept is eigen. Ieder event is maatwerk. Passend bij u, uw organisatie, uw gasten. Alles is mogelijk. Ik ontzorg u van begin tot eind bij de organisatie van een event op maat.

Duidelijkheid tot in de puntjes

Geen verrassingen. Geen zorgen. Geen onduidelijkheden. Natuurlijk neem ik u mee in het proces. U wilt immers weten wat de kosten zijn, wat er georganiseerd wordt, wat u hiervoor moet oppakken intern, enzovoort. Alle afspraken leggen we vast op papier. Dat biedt zekerheid, rust en duidelijkheid. Voor u. Voor mij.

Tijdens de organisatie van het evenement hou ik u uiteraard op de hoogte van de voortgang. Ieder moment is bekend. Zo kunt u zien en ervaren dat Event Connect een event plant, organiseert en netjes afhandelt. Geen stress. Heerlijk.

Honderden telefoontjes, duizenden vragen en het nalopen van de groeiende takenlijst.
Brengt het u paniek? Bij mij plezier.

Ontdek onze mogelijkheden

Contact


Marjan Van den Eynde

Zaakvoerder Event Connect