Bedrijfsevents laten organiseren

Bij Event Connect wordt alles mogelijk. Nog geen idee? Wij denken met u mee. Van concept en voorbereiding tot organiseren en afhandelen. Ik neem van a tot z de organisatie in handen.

De schakel van het event

Heeft u een ideaal bedrijfsevent in uw hoofd, maar niet de middelen en capaciteit om deze droom tot uitvoering te brengen? Event Connect wel. Ik pak de taken op, waar u mij voor nodig heeft. Voorbereiden. Plannen. Coördineren. Uitvoeren. Aansturen. Afhandelen. Alles wat komt kijken bij het organiseren van een bedrijfsevent pak ik op. Dat doe ik met veel kunde, plezier, passie, enthousiasme en uiteraard doe ik altijd een beroep op mijn grote netwerk.

Uw droom wordt werkelijkheid

Event Connect werkt niet met standaard concepten. Dat kan, maar het is niet uniek, eigen, passend. Het mooiste is natuurlijk als een event aansluit bij uw organisatie. Dat is mijn doel. Dat is uw resultaat. Bij mij wordt het concept van ieder bedrijfsevent vooraf uitgedacht. Bij het maken van een concept draait het om 5 belangrijke pijlers:

  • Op maat: Het event wordt ontwikkeld op basis van de beleving die u wilt creëren bij uw gasten.
  • Eindeloze mogelijkheden: Geen idee gaat te ver of is onhaalbaar, bij mij zijn de mogelijkheden eindeloos.
  • Duidelijkheid: Het plan is niet alleen mij bekend, maar het is ook u bekend tot in de kleinste details.
  • Flexibiliteit: Op het laatste nippertje kunnen nog andere ideeën toegevoegd worden.
  • Betrouwbaar: Ik ben uw aanspreekpunt, degene die de verantwoordelijkheid draagt en zorgt voor tevreden gasten!

Ontzorger van begin tot eind

Geen verrassingen. Geen stress. Geen vraagtekens. Event Connect neemt u mee in het proces. De kosten, de organisatie, de plannen, de voorbereiding, de afhandeling, het concept, het grote idee. Alles is bij u bekend. Maar u hoeft er niets mee te doen. Dat doe ik met veel plezier. Dat biedt zekerheid én duidelijkheid.

Benieuwd naar wat Event Connect voor u kan betekenen?
Ik ga graag met u rond de tafel om de ideeën te bespreken.

Ontdek onze mogelijkheden

Contact


Marjan Van den Eynde

Zaakvoerder Event Connect