Bedrijfsevenement

Bij Event Connect wordt alles mogelijk. Nog geen idee? Wij denken met u mee. Van concept en voorbereiding tot organiseren en afhandelen. Ik neem van a tot z de organisatie in handen.

U wenst. Ik realiseer.

Een bedrijfsevenement organiseren is een vak apart. Het is het vak waar mijn hart ligt. Mijn hart gaat kloppen van goede ideeën, gave concepten, unieke plannen. Samen met u ga ik rond de tafel om het bedrijfsevenement van uw dromen waar te maken. Ik luister. U vertelt.

Heeft u uw verhaal gedaan? Dan ga ik aan de slag. Ik werk het concept verder uit en maak iets moois van het bedrijfsevenement. Fases wisselen elkaar af van voorbereiden, plannen, coördineren en afhandelen. Ik zorg ervoor dat het bedrijfsevent op rolletjes loopt van begin tot eind. Dat betekent dat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten.

Tot in details geregeld en bij u bekend

Een bedrijfsevenement is voor uw gasten een verrassing. Maar voor u natuurlijk niet. En wat u al helemaal niet wilt, is met onverwachte verrassingen geconfronteerd worden. Daarom zorg ik voor duidelijkheid vanaf het begin. Dit gaat om onder andere de kosten, de organisatie, de benodigdheden, et cetera. Alle fundamentele zaken zetten we op papier. Dat geeft u rust, mij zekerheid.

Het doel is natuurlijk dat u tijdens het event volop kan genieten van de mensen, de activiteiten en de sfeer. Ook daarin ontzorg ik u graag. De gehele coördinatie tijdens het event kan u aan mij overlaten. Zo heeft u er geen enkel omkijken meer naar.

Uw vertrouwenspersoon en organisator in één

Event Connect staat voor verbinding. De verbinding tussen uw organisatie en uw gasten is fundamenteel, maar een goede samenwerking tussen u en mij is net zo belangrijk. Dat is de basis van de organisatie. Daarom zorg ik voor één gezicht, één aanspreekpunt, één vertrouwenspersoon. En dat ben ik! Voor vragen of overleg kan u mij ieder moment bellen of mailen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over hoe ik te werk ga?
Neem contact op. Ik drink graag vooraf een bakje koffie voordat we de mouwen opstropen.

Ontdek onze mogelijkheden

Contact


Marjan Van den Eynde

Zaakvoerder Event Connect